now you´re mine, you´re mine again, swear you´ll never leave me


Blus - Topshop. Jeans - Cubus. Kofta - H&M. Halsband - Tara och random.

Gårdagens outfit, här ser ni också min nya frisyr. Kapade bara av topparna men det blev ändå rätt stor skillnad. Har tänkt att göra en större förändring än det här men jag var inte riktigt redo när jag satt där i frisörstolen, men det blir nog av väldigt snart. Säger dock inte hur det är, det får ni se själva :). Nu drar jag iväg till skolan, gympa första lektionen med redskapsgymnastik. Åh, skjut mig!

:(

Fick nyss reda på en grej och har sån panik just nu. Orkar inte med, det känns som om allting går emot mig idag.

50/50





weheartit.

Gymma med systra mi, vara på stan med henne och mamma och se på bio med de två och samuel är det mesta av det jag har gjort under dagen. Mysigt! Bion vi såg hette 50/50 och handlade om en kille som fick reda på att han hade cancer. Den var verkligen jättebra, en må-bra film som var sorglig och glad och mysig och rolig och ledsam och allt på samma gång. Gå och se den om ni får chansen :).

Nu har jag suttit med läxor en stund och sitter för tillfället och ser på sportnytt, men jag tänkte alldeles snart gå upp och läsa lite innan jag går och lägger mig. Hungerspelen såklart, för jag har helt fastnat för den boken. Tack Felicia att du fick mig att börja läsa den! Kram.


finfin



Mobilbilder.

Hallå! Dagen har spenderats tillsammans med Felicia inne i stan :). Vi åkte in för att kolla in den nya Starbucks som har öppnat på centralstationen, men kön där var galet lång så det hela slutade med att vi hamnade på McDonalds med varsin milkshake. Vi satt och pratade i en timma eller så, sen gick vi runt i affärer en stund men vi tog bussen hem ganska snart. Blusen på bilden hittade jag inne på Topshop. Den var verkligen jättefin, bilden ger den inte ett dugg rättvisa. Naturvit, transperant, lite längre därbak. Jag lät den dock hänga kvar på galgen, men jag ska åka in och testa den någon dag så kanske den följer med hem då. Om jag inte minns fel gick den för 599 kr, inne på Topshop då alltså. Snart kommer Felicia hit igen, jag vet inte riktigt vad som kommer hända men det blir iallafall mysigt. Fred ut!

svalkar vinden, värmer solen, ser du något bakom molnen?


Monki, modekungen.

Lite grejs som gärna hade fått flytta in i min garderob, redan typ imorgon. Högst upp på min lista över saker jag verkligen måste köpa är en klänning som den ovan. Kort, svart, enkel, skön klänning som går att använda när som helst och som passar till i princip vad som helst. Det har varit ett måste i flera månader men jag har inte hittat någon som är som jag tänkt mig än. Den ovan ser ju helt okej men den är lite, lite för tajt sittande än vad jag letar efter och priset, 599 kr, känns lite väl högt för något sådant.

apex of the sun



En vanlig skoldag har gått och kvällen har bestått av pizza, godis och myspys med familjen. Nu har dock alla gått och lagt sig så jag sitter ensam på mitt rum, kollar runt på datorn och försöker få ut alla himlans tovor i mitt hår. Har förresten fastnat SÅ för den här låten med Fibes, Oh Fibes! Sjukt skön låt, absolut värd att lyssna in. Ja, det var mest det jag hade att säga. Puss.

se och njut
















weheartit.

hjälp!

Hallå, desperat tjej här! Jag känner att min blogg inte alls är som jag vill ha den, och först och främst är det bredden som förstör det hela. Jag har pillat och trixat och fixat men jag lyckas inte få till den som jag vill ha den. Så jag undrar, någon som är bra på det här med bloggdesigner, kan du hjälpa mig att öka bredden på min blogg? Resten som jag inte riktigt är nöjd med är sådant jag kan fixa själv, men den himlans bredden förstår jag mig inte alls på. Så, snälla hjälp mig!

come make me relive the wonders of that time, back when you were mine



Hej på er! Bloggningen det senaste har varit, ja, rätt usel kan man väl säga. Det går upp och ner och fram och tillbaka, men nu är jag iallafall back on track igen. Veckan som gått har varit bra och så, en helt okej vecka helt enkelt. Min inspiration har legat på botten så klädvalen har inte varit särskilt spexade, jag har mest skuttat runt i jeans och någon tröja. Jag har suttit med näsan i läxböckerna och inte orkat att tänka på så mycket annat, och då blir det lite så.

Just nu sitter jag i min säng, med värmeljus tända i hela rummet och skön musik på på spotify. Jag har inte ett enda måste ikväll så jag tänkte i princip inte lämna mitt rum, haha. Lite datoriserande, lite läsning i Hungerspelen, lite nagellacksmålande och lite sånt tänkte jag sysselsätta mig med, låter superskönt i mina öron :) Puss & kram!

Men jag har inte glömt, hur det är att älska. Och jag älskar dig.



När staden snöat över, och gården blivit vit
Då vet du att jag drömmer, jag drömmer dig hit
När allt snöat över, och gården blivit kall
Då vet du att jag drömmer
För det är snö, det är som moln överallt

Då vet du att jag finns, att jag finns kvar hos dig
Trots att jag alltid springer, är jag där du hör mig
Om du inte hör mig, om du inte gör
Så ska jag sjunga för dig, precis så du hör

Jag, jag älskar dig
Så högt så du hör
Om det är så

Hur länge, tror du att längtan kan växa, växa?
Om vi förgör
Hur länge, hur länge?
Sommaren har gömt, sommaren har gömt

Men jag har inte glömt
Hur det är att älska
Och jag älskar dig, jag älskar dig
Så högt så du hör

Och hungern den sitter i rösten inte i magen, i rösten
Därför är vi tysta, om saken
Och det är så
Och det är så
Jag älskar
Så högt så du hör
Och, och det är så
Högt, högt, högt, högt..

well, then you have an amazing body. for healing, I mean.


Vampire Academy. Photo by me.

I'm a God damn fool, but then again so are you



Bara för att jag är så himla cool fotar jag suddiga bilder och tar kort på mig själv i spegeln.. ;)

Hallå där! Kvällen har varit lugn och skön och alldeles underbar helt enkelt. Jag älskar såna här kvällar när man bara sitter hemma med familjen, äter pizza, dricker för mycket läsk och äter godis tills man mår himla illa. Om ni undrar över bilderna förresten så är det det jag har på mig nu ikväll. Hur skönt? Tröja och munkjacka från Monki, cykelbyxorna vet jag faktiskt inte. Annars kommer jag väl sitta uppe ett tag till, men jag ska nog försöka lägga mig ganska tidigt. På tal om ingenting var jag på hälsoundersökning idag, allting såg bra ut förutom att hon sa att jag måste sova mer på nätterna. Åtta timmar räcker tydligen inte, så jag får göra mitt bästa för att gå och lägga mig tidigare.
Ja, det var nog allt jag hade att säga för ikväll. Fred ut!

I'm always here, all alone, without you now

Jag sitter här med mitt te. En filt ligger tätt emot min frusna kropp och jag sjunker djupare ner i fåtöljen. Regnet smattrar hårt mot rutorna och himlen är ondskefullt grå. Fin musik rullar på ur högtalarna. En kille med underbar röst sjunger om brustna hjärtan på ett hjärtskärande vis som får en tår att trilla nedför min kind. Jag är glad och ledsen, lycklig och sorgsen. Allt på samma gång. Jag vet inte vad jag ska känna, vet inte vad jag borde känna. För jag känner så mycket. Allting kommer upp på samma gång. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, allting är bara för mycket.

Så mycket som ska göras, så mycket press man har på sig. Allting ska vara perfekt. Man ska vara duktig i skolan, se bra ut, vara sportig och vältränad, ha rätt kompisar, vara social, skratta och vara glad mest hela tiden. Jag orkar inte mer. Jag vill bara vara jag. Inte behöva anstränga mig för att vara någon som jag egentligen inte är. Inte behöva klistra på ett leende och låtsats vara intresserad när jag egentligen vill sjunka in i mig själv och bara tänka en stund.

Jag sitter här med mitt te. Det mesta är slut, det enda som är kvar är ett par kalla droppar i botten. Jag har drömt mig bort för en stund. Den stund det tar att dricka upp en kopp te. Jag har piggnat till lite och allt fler positiva tankar börjar visa sig i mitt huvud. Jag är lycklig. Jag har det bra. Jag har bestämt mig nu. Jag är glad!

RSS 2.0