lalalalalalalalalaaaa



Hallå! Skolan slutade vid lunch idag eftersom att det var något fel på en vattenledning. Jag blev så himla förvånad när en av våra lärare kom fram till oss och sa att rektorn hade bestämt att alla lektioner under eftermiddagen var inställda. Vi har liksom haft strömavbrott och fel på värmen och allt möjligt och ändå fått stanna kvar i skolan. Iallafall, jag har suttit med läxor i princip hela eftermiddagen men nu sitter jag och tar det lugnt och pratar med några kompisar. Hoppas ni har haft det fint idag. Fred ut!

Yeah yeah and I'm alright, I took a sip of something poison but I'll hold on tight


Alice b - Vi har ingenstans att ta vägen


Foster The People - Helena beat


Florence + The Machine - No light, no light

Om ni inte har hört dessa låtar måste ni lyssna på dem. Sjukt bra!

put a smile on your face






weheartit, angelicablick.

Jag har varit på jättebra humör på senaste tiden och allting har bara känts super, och jag tror inte det kommer ändra sig något när vi åker upp till Sälen imorgon och åker skidor resten av veckan. Åh så skönt! Är det något jag gillar så är det att åka skidor, och det kommer bli bäst att komma iväg ett tag och umgås med mina härliga små kusiner. Vi kommer tränga ihop oss i någon liten stuga någonstans i Lindvallen så det kommer absolut bli mysigt.
Jag måste iallafall ta tag i packningen nu, har inte orkat börja med det än, och plugga en stund till. Det kommer upp något senare ikväll så vi hörs då. Fred ut!

liten update

Jag har njutit av åh-så-skön vecka i Vemdalen. Slalom, sol, trötta ben, mat, godis i mängder, inga läxor. Vill tillbaka nu!
Jag kommer tillbaka om ett tag, när orken är tillbaka igen. Fred ut!


look at the stars, look how the shine for you


Victoria Törnegren.

Jackan som Victoria Törnegren bär på den här bilden är otroligt, himla snygg tycker jag. Funderar på att köpa en sådan eller liknande till våren, den verkar passa till det allra mesta så det känns rätt så perfekt, haha. Jag tror att den kommer från Only, men är inte helt säker på den saken.

jag orkar inte vara rädd mer, du måste ta mig någon annanstans

Hej på er! En liten mobilblogg från sängen när jag egentligen borde ligga och sova, eftersom att jag ska upp tidigt för att gå på yoga. Jag gick hem från skolan någon gång vid lunch idag eftersom att jag fick migrän, och sen dess har jag sett på film (berättar mer om den någon gång, lätt en av de bästa filmer jag har sett!) och bara tagit det lugnt för att lugna ner huvudet. Jo förresten, läste ut Hungerspelen idag, och åhhh vilken bra bok! Ligger här och bara tänker på den, gråter en skvätt och kan inte släppa tanken på den boken ens för någon sekund. Jag läser mycket och har läst många, många böcer, men det här var helt klart en av de bästa! Ja, nu måste jag sova. Herregud vad trött jag kommer vara imorgon, hehe. Dröm sött!

I made you move, from the man you are

image description

Sitter under en filt med en tjock halsduk virad runt kroppen. Dricker te, lyssnar på lugna, lite halvt deprimerande låtar (dock är de väldigt bra också, haha) och klipper ut inspirationsbilder ur en tidning. Åh, så skönt. Känns som att det enda jag gör nuförtiden är att dricka te och lyssna på musik, och ja, så kan det nog vara. Att mysa och ta det lugnt är så himla skönt, speciellt nu på vintern, och när det är så mycket i skolan är det extra härligt att slänga på sig myskläder och bara vara.

drömmer mig bort


Allt från Bikbok.

Jag skulle inte ha något emot att traska runt i den här outfiten en varm dag på stan i sommar. Stort ha-begär på tröjan och shortsen, de är helt perfekta enligt mig. Ryggsäcken skulle jag inte heller ha något emot att ha i min garderob, hehe. Men jag får fortsätta drömma ett tag till innan sommaren kommer, det är ju ett par månader med fina vinterdagar och härliga vårkvällar kvar. Men att drömma skadar inte!

oh, oh, jerome!


ph. and ed. by me.

En kopp te, en bunt med läxor och många, många goa låtar är det som har sysselsatt mig under kvällen. Nu blir det sängen och en bra bok. Peace.

mama do the hump



Skjorta - H&M. Tröja - Bikbok. Byxor - Topshop. Halsband - random. Munkjacka - Monki.

Det är så galet kallt i skolan att jag större delen av dagen var tvungen att ha munkjackan över skjortan. Det är fel på någon motor på taket som gör att det sprutar in kalluft i skolan, vilket gör att det är mindre än 15 grader varmt inomhus. Helt sjukt!

RSS 2.0