you´ve been running from love, you´ve been running from life


Knocked Up - Kings Of Leon ft Lykke Li


Stora trygga vargen - Maskinen


Code Red - The Boxer Rebellion


Paddling Out - Miike Snow

lätt värda att lyssna på, så otroligt himla bra låtar!

i´m a ghost and i dont think if i know where we´re gonna go

Mitt humör går från jättebra till jättedåligt på bara några sekunder och dem senaste veckorna har hela jag varit en berg- och dalbana. Nästan skuttar omkring en dag och släpar fötterna efter mig nästa. Ibland känns livet på topp och jag mår sådär bra som man gör på våren, ibland känner jag mig så deppig att jag får lust att ligga med huvuvdet under kudden hela dagen. Vet inte riktigt varför det är så här, men det är väl antagligen något med mina hormoner som spökar. Orkar inte riktigt med detta nu, jag vill helst av allt vara den där pigga och glada tjejen som tar lätt på allt hela tiden. Men jag är inte sån, speciellt inte när det känns som om allting rasar samman av ingen anledning alls. Nej, jag har egentligen ingen anledning att vara ledsen. Våren är här, livet leker, skolan går bra och alla runtomkring mig är lika bra som vanligt. Ändå känns ingenting bra. Ändå går jag runt med en klump i halsen och ändå sover jag inte tillräckligt om nätterna. Det är jobbigt. Det är så otroligt jobbigt. När man känner att man inte riktigt har rätt att vara ledsen när andra har det mycket sämre, men när man inte kan släppa taget om det. Är rätt less på det nu. Orkar inte riktigt mer. För även om jag vill vara glad så kan jag inte alltid vara det, det funkar inte så. Det är som om det inte är jag som bestämmer när jag är glad eller ledsen. Som om jag bara följer med och känner det som bubblar upp i mig för stunden. Så borde det vara. Så måste det vara. Annars förstår jag ingenting.

Yep, jag tänker för mycket.


H&M - Fashion Against AIDS


Jag fullkomligt ääälskar H&Ms nya kollektion för Fashion Against AIDS. Dessa godbitar över är bara några av alla saker jag gärna vill köpa hem, och helst av allt vill jag ha bustiern och det ursnygga magkorta linnet. Också en bikini som inte fick vara med på bild skulle jag gärna klä mig i i sommar.

Att 25% av inkomsten på kläderna går till arbete mot AIDS är ju hur bra som helst, och att kläderna på köpet är supersnygga gör ju inte saken sämre. Jag kommer absolut köpa minst ett eller ett par plagg från kollektionen, det är ett som är säkert!

i feel alive

Hola! Har varit inne stan idag med ett par goa vänner och fick med mig en del saker hem, lägger upp bilder när jag har tiden för det. När jag kom hem satte jag mig här vid datorn med förhoppningen om att kunna se på Vampire Diaries, men det var något fel med uppspelaren så det blev inget med det. Det hela slutade med att jag fastnade vid diverse sociala medier och kommer säkert vara där resten av kvällen. Well, ha det så fint allesammans! Peace.


is it just a game? i don´t know



2 fina. Angelica Blick och Victoria Törnegren.

Är shoppingsugen som aldrig förr, vill klicka hem i princip allting jag ser och har lust att ta första bästa buss in till stan och strosa runt där bland alla klädaffärer. Lite väl sent nu kanske, men det kanske blir av imorgon. Har ju påsklov nu och jag har inte shoppat något på ett bra tag, så det kanske är dags att införskaffa lite nytt :).
Idag har jag varit hemma det mesta av dagen och sett alldeles för många avsnitt av Awkward och Vampire Diaries. Var och träffade Emma och Matilda i ett par timmar också nu på kvällen, vilket var väldigt mysigt. Nu är jag iallafall hemma, har just sett finalen av Top Model, surfat ett tag och blivit väääldigt godissugen. Ja, vi får se hur det går med det. Kramar.

love is the melody, now sing it with me



Jag kom hem för några timmar sen men har ingen riktig ork just nu. Är tillbaka snart!


heaven is a place on earth with you



Kofta Indiska // Tröja Bikbok // Raggsockar ?

Drog på mig detta när jag kom hem och har bara suttit och myst i soffan sen dess. Skönt! Imorgon är det sista dagen i skolan innan påsklovet och då drar jag upp till Stockholm för att fira påsken med släkten. Kommer bara ta det lugnt, säkert busa en massa med småkusinerna och självklart äta en del godis, hehe. Kommer hem igen på söndag eller måndag och då hörs vi igen, för jag tror inte jag kommer hinna fixa några tidsinställda inlägg. Ni får ha det så fint! Puss&Kram

there´s someone here who laughs too hard at everything


Tröja Monki // Skor Dr Martens // Solglasögon Monki // Bikini H&M // Bandeau Gina Tricot // Shorts Runwaydreamz // Tygkasse Kan Dee

Lite grejs jag gärna skulle vilja ha i precis detta nu. Åhh!

easy conversations, there´s no such thing, no i´m shy



Tjo! Som ni kanske märkt har det varit rätt tomt här på sistone. Jag har inte haft någon större blogglust men nu är jag forhoppningsvis back on track igen.
Jag vet inte om det har hänt så där himla mycket sen senast. Har sett Hungerspelen på bio 2 gånger, varit på konfiramtionsläger, börjat använda Polyvore, drömt om sommaren och varit allmänt glad. Jag har haft det ganska så bra kan man säga! Jag är iallafall tillbaka och hoppas att det iallafall gjorde er lite glada. Hörs snart igen. Peace.

RSS 2.0